EQUESTRAIN MOBILITY

EQUESTRAIN MOBILITY on täysin ratsastajille suunniteltu kehonhuoltovalmennus. Rakenna ratsastusta tukeva kehonhuoltorutiini ohjattujen, monipuolisten harjoitusten avulla.

EQUESTRAIN SUMMER CHALLENGE

Tämä on sinun kokonaisvaltainen yhdistelmä ratsastajan kehitystä tukevia oheistreenejä, ravitsemusvinkkejä ja hyvinvointia tukevia tapoja, jotka saavat sinut näkemään ja tuntemaan muutoksen omassa kehossasi ja ratsastuksessasi.

EQUESTRAIN HOME GYM

EQUESTRAIN HOME GYM sisältää ohjatun videon mukaan tehtäviä ratsastajan kehonhallintaa, liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä treenejä. Tarvitset valmennusta varten käsipainot, minikuminauhan sekä jumppapallon.

EQUESTRAIN BODY CONTROL

EQUESTRAIN BODY CONTROL sisältää ohjatun videon mukaan tehtäviä kehonpainotreenejä, jotka on suunniteltu kehittämään ratsastajan kehonhallintaa ja kehon jäntevyyttä.

EQUESTRAIN GYM 2.0

EQUESTRAIN GYM 2.0 on ratsastajille suunniteltu kuntosalivalmennus, joka on suunniteltu EQUESTRAIN GYM valmennuksen jatko-osaksi!

EQUESTRAIN PILATES

EQUESTRAIN PILATES on ratsastajille suunniteltu valmennuskokonaisuus, joka yhdistää kehonhallinnan, hengityksen ja kehon linjaukset monipuolisten pilatesharjoitusten avulla.

SUMMER CHALLENGE 2022

Tämä on sinun 30 päivän kokonaisvaltainen yhdistelmä ratsastajan kehitystä tukevia oheistreenejä, ravitsemusvinkkejä ja hyvinvointia tukevia tapoja, jotka saavat sinut näkemään ja tuntemaan muutoksen omassa kehossasi ja mielessäsi.

TIIU PURANEN

“Menestyminen on mielenrauha, jonka saa tietäessään, että annoit todella kaiken mihin pystyit.”

Equestrain CARDIO

EQUESTRAIN CARDIO on täysin ratsastajille suunniteltu valmennuskokonaisuus jonka tavoitteena on auttaa jokaista ratsastajaa löytämään mielekäs ja motivoiva tapa kehittää aerobista kuntoa.

NORA 2023

A goal without a plan is just a wish”

Equestrain MOBILITY

EQUESTRAIN MOBILITY on täysin ratsastajille suunniteltu kehonhuoltovalmennus. Rakenna ratsastusta tukevan kehonhuoltorutiinin ohjattujen, monipuolisten harjoitusten avulla.

EQUESTRAIN BODYWEIGHT

EQUESTRAIN BODYWEIGHT on ratsastajille suunniteltu valmennuskokonaisuus, jossa treenataan monipuolisesti ja tehokkaasti omalla kehonpainolla. Valmennus kehittää kehon jäntevyyttä, voimaa, liikkuvuutta ja haastaa myös aerobista kuntoa tehokkailla HIIT -osuuksilla.