TERVETULOA VALMENNUKSEEN

Tervetuloa mukaan!

“Ratsastus, arki, meidän elämä näkyy meidän kehossa ja uskon valmentajana ennenkaikkea siihen, että kehonhuolto on erilaisia työkaluja joiden avulla pystymme lisäämään oman kehon hyvinvointia ja auttamaan ratsastajia heidän omassa lajissa kehittymisessä.”

– Laura, Equestrain perustaja

Täysin ratsastajille suunniteltu kehonhuoltovalmennus

Ratsastus vaatii ratsastajan keholta riittävää pehmeyttä, joustoa ja jäntevyyttä ja oheisharjoittelun yksi tärkeä osa-alue on liikkuvuutta kehittävä ja kehoa avaava, lempeä liike.

EQUESTRAIN MOBILITY kehonhuoltoharjoitusten tavoitteena on lisätä kehon liikkuvuutta, pehmeyttä ja joustoa sekä auttaa sinua ymmärtämään omaa kehoasi paremmin. Parempi kehonhallinta & hahmotus ovat suorassa yhteydessä istuntaan, tasapainoon ja apujen käyttöön.

10 kehonhuoltoharjoitusta

Autamme sinua rakentamaan ratsastusta tukevan kehonhuoltorutiinin ohjattujen, monipuolisten harjoitusten avulla. Ohjatut harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään liikkeiden tarkoituksen sinulle ratsastajana ja opppimaan oikean tekniikan.

Miten alkuun?

Valmennus sisältää kehonhuoltovideoiden lisäksi myös esimerkkirungon kuinka lähteä liikkeelle harjoitusten kanssa viikkotasolla sekä hieman teoriamateriaalia ratsastuksen ja eri nivelten liikkuvuuden yhteydestä toisiinsa.

Tutustu rauhassa materiaaleihin ja hyppää sitten harjoitusten kimppuun!

VALMENTAJASI

“Minun nimeni on Laura Hämäläinen ja olen tämän ratsastajien oheisharjoitteluun erikoistuneen EQUESTRAIN brändin perustaja, mutta olen myös sinun suurin kannustajasi, valmentajasi, jonka suurin intohimo on auttaa ratsastajia oivaltamaan oman kehon hallinnasta, palautumisesta, hyvinvoinnista ja siitä kuinka pienillä oikeilla asioilla satulan ulkopuolella pystymme vaikuttamaan positiivisesti juuri sinun ratsastukseesi.⁠ ⁠

Minua kiehtoo valtavasti ihmiskeho ja -mieli ja se miten meidän elämämme näkyy meidän kehossamme.⁠ ⁠

Olen se, joka uskoo siihen, että hyvinvoiva ratsastaja menestyy. ⁠ ⁠

Uskon, että menestys on meille jokaiselle oma, henkilökohtainen määritelmä sille, miten onnistumme meille merkityksellisissä asioissa.

Tiedän, että meillä on tämän lajin sisällä paljon hyvää, eteenpäin vievää energiaa ja toivoisin, että me ratsastajat yhdessä nostaisimme toisiamme ylöspäin kohti onnistumisia.⁠”

– Valmentajasi ja EQUESTRAIN perustaja, Laura Hämäläinen

PSYYKKINEN VALMENNUS & MINDSET

Mielenhallinta on yksi tärkeä osa hyvinvointia, urheilua ja huippusuorituksia. Ratsastus on lajina ajoittain henkisesti hyvinkin vaativa. Yhteistyö suuren eläimen kanssa vaatii pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä ja myöskin kykyä hyväksyä, että aina kaikkia asiat eivät ole omissa käsissä (esim. hevosen loukkaantuminen, sairastuminen)

Haluamme tuoda valmennuksiimme myös mielen valmentamisen työkaluja ja auttaa valmennettaviamme kehittymään kokonaisvaltaisesti, monella eri tasolla. 

MINDSET & GOALS työkirja on ladattava PDF tiedosto joka löytyy sen omalta välilehdeltä valmennuksen materiaaleista. Olemme koonneet työkirjaan tehtäviä, jotka auttavat sinua asettamaan tavoitteita, jotka oikeasti vievät sinua kohti sinun unelmiasi.

Urheilupysykologi Riikka Pasasen luennolla syvennymme tavoitteiden asettamiseen ja siihen, miten suhtautua tavoitteisiin työkaluna ja suunnan näyttäjänä.

Hei EQUESTRAIN tiimi!

Olen urheilijoiden psyykkinen valmentaja sekä urheiluun, hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut psykologi. Työskentelen urheilijoiden, valmentajien, kuntoilijoiden sekä yksityishenkilöiden kanssa heidän suorituskykynsä ja hyvinvointinsa parantamiseksi. Tapaamisten aikana käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi suoriutuminen paineen alla ja jännityksen käsitteleminen, urheilun ja muun elämän tasapainottaminen, unen ja palautumisen tehostaminen, itsetuntemuksen lisääminen sekä erilaisten mielen taitojen harjoitteleminen.

Koulutus:
Urheilupsykologi (sert.)
Psykologian maisteri (PsM)
Liikuntatieteiden maisteri (LitM)

Työkokemus:
Psyykkinen valmentaja (eri yksilö- ja joukkueurheilijat)
Psyykkinen valmentaja & urheilupsykologi (Fysios)
Hyvinvointivalmentaja (Hintsa Performance)
Urheilupsykologi (Terveystalo)