MINDSET LUENTO: TAVOITTEIDEN ASETTAMINEN & SAAVUTTAMINEN

PSYYKKINEN VALMENNUS & MINDSET

Mielenhallinta on yksi tärkeä osa hyvinvointia, urheilua ja huippusuorituksia. Ratsastus on lajina ajoittain henkisesti hyvinkin vaativa. Yhteistyö suuren eläimen kanssa vaatii pitkäjänteisyyttä, kärsivällisyyttä ja myöskin kykyä hyväksyä, että aina kaikkia asiat eivät ole omissa käsissä (esim. hevosen loukkaantuminen, sairastuminen)

Haluamme tuoda valmennuksiimme myös mielen valmentamisen työkaluja ja auttaa valmennettaviamme kehittymään kokonaisvaltaisesti, monella eri tasolla. 

MINDSET & GOALS työkirja on ladattava PDF tiedosto joka löytyy sen omalta välilehdeltä valmennuksen materiaaleista. Olemme koonneet työkirjaan tehtäviä, jotka auttavat sinua asettamaan tavoitteita, jotka oikeasti vievät sinua kohti sinun unelmiasi.

Urheilupysykologi Riikka Pasasen luennolla syvennymme tavoitteiden asettamiseen ja siihen, miten suhtautua tavoitteisiin työkaluna ja suunnan näyttäjänä.

Hei EQUESTRAIN tiimi!

Olen urheilijoiden psyykkinen valmentaja sekä urheiluun, hyvinvointiin ja liikuntaan erikoistunut psykologi. Työskentelen urheilijoiden, valmentajien, kuntoilijoiden sekä yksityishenkilöiden kanssa heidän suorituskykynsä ja hyvinvointinsa parantamiseksi. Tapaamisten aikana käsiteltäviä teemoja voivat olla esimerkiksi suoriutuminen paineen alla ja jännityksen käsitteleminen, urheilun ja muun elämän tasapainottaminen, unen ja palautumisen tehostaminen, itsetuntemuksen lisääminen sekä erilaisten mielen taitojen harjoitteleminen.

Koulutus:
Urheilupsykologi (sert.)
Psykologian maisteri (PsM)
Liikuntatieteiden maisteri (LitM)

Työkokemus:
Psyykkinen valmentaja (eri yksilö- ja joukkueurheilijat)
Psyykkinen valmentaja & urheilupsykologi (Fysios)
Hyvinvointivalmentaja (Hintsa Performance)
Urheilupsykologi (Terveystalo)

Kuuntele luentotallenne alla olevasta linkistä:

https://zoom.us/rec/share/ovtOkinVhniW7-9mbklBvO1EPoVcCbVbvtLn8RP6O6FMB-6EuYPdEpqncjSARq-A._ZTZzx-RP9nrXHNJ

Passcode: 8h$y4ZQW