GOALS & MINDSET TYÖKIRJA

Vain motivoitunut ihminen pystyy muuttamaan edes pieniä asioita elämässään pysyvästi. Aito motivaatio ei koskaan voi tulla ulkoa vaan lähtee aina sisältä, ihmisestä itsestään. Jotta voi motivoitua aidosti, pitää tietää, mitä oikeasti haluaa. Jotta tietäisi mitä haluaa, on tunnettava itsensä ja perusarvonsa. Jotta voi tavoitella haluamaansa, pitää itse kontrolloida elämäänsä.” 
– Aki Hintsa


Jos kaksi ratsastajaa on samalla viivalla tiedon ja taidon kanssa, niin se jolla on psyyke paremmin hallinnassa menestyy paremmin. Tunteiden säätely, mielenhallinta ja keskittyminen ovat ominaisuuksia joita ratsastajalta vaaditaan.

Vahva mieli ja psyyke rakentuvat hyvinvoinnin muodostamalle pohjalle. Keho ja mieli ovat toisiinsa yhteydessä oleva kokonaisuus ja siksi haluamme tuoda myös psyykkistä valmennusta mukaan meidän valmennuksiin. Erilaiset psyykkisen valmennuksen työkalut eivät auta pelkästään vain ratsastuksessa vaan ovat arvokkaita aivan jokapäiväisessä arkielämässä.

Nykypäivänä kyse ei ole siitä, ettemmekö tietäisi että esimerkiksi oheisharjoittelusta on hyötyä ratsastajille tai mitä pitäisi tehdä että pääsisimme asettamiimme tavoitteisiin. Helposti puhutaan tavoitteiden asettamisen tärkeydestä, mutta millainen on sinulle optimaalinen tavoite?

GOALS & MINDSET työkirja auttaa sinua pohtimaan sinun tavoitteitasi, arvojasi ja sitä, mikä juuri sinua motivoi. Menestys elämässä on meille jokaiselle oma, henkilökohtainen määre – toiselle se voi olla maailmanmestaruus, toiselle sitä että on arjessa hyvä äiti ja motivoitunut ratsastaja, joka haluaa kehittyä kohti omia tavoitteitaan.

Työkirja on PDF muotoinen ja suosittelemme, että tulostat työkirjan ja konkreettisesti kirjoittamalla täytät työkirjan tehtäviä.