NÄIN YHDISTÄT ERI VALMENNUKSIA

EQUESTRAIN valmennustuotteet on suunniteltu niin, että niitä on helppo yhdistää toimivaksi, monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Kokosimme tälle sivulle muutaman tärkeän vinkin sinulle valmennusten yhdistämiseen:

  • Katso omaa kalenteriasi – kuinka monta kertaa viikossa on realistista treenata, jotta vielä palaudut treeneistä? Suosittelemme maksimissaan 3-4 kovempaa harjoitusta viikossa, lisäksi lempeää kehoa avaavaa ja aktivoivaa liikettä voi sisällyttää omien aikataulujen mukaan niin paljon kuin haluaa.
  • Koska sinulla oli viimeksi kokonainen lepopäivä, ei treenejä eikä töitä, ei ehkä talliakaan? Yritä löytää kalenterista ainakin kerran kahdessa viikossa tämän kaltainen ihan rehellinen lepopäivä.
  • Mitkä ovat tavoitteesi tällä hetkellä? Valmennusten yhdistämisessä tärkeää olisi peilata treenien sisältö tämän hetkisiin tavoitteisiin ja priorisoida ne asiat jotka ovat juuri nyt tärkeimpiä.
  • Rakenna viikkorunko niin, että sinusta tuntuu että voisit ylläpitää sitä kahden kuukauden ajan. Jos se tuntuu sinusta mahdottomalta ajatukselta, vähennä määrää. Uuden tavan muuttaminen itselle mielekkääksi rutiiniksi vie keskimäärin kaksi kuukautta.

BODY CONTROL x CARDIO

  • Tavoitteena kehittää aerobista kuntoa, kehonhallintaa, jäntevyyttä ja muokata kehonkoostumusta? Yhdistämällä BODY CONTROL ja CARDIO valmennukset saat kokonaisvaltaisen paketin jolla rakentaa paitsi hyvinvoinnin peruselementtejä, myös ratsastajan fysiikan kannalta oleellisia perusasioita. 
  • Tee BODY CONTROL ohjelman mukaiset 2-3 kehonhallintaan keskittyvää harjotusta viikossa ja lisää siihen oman aikataulun mukaan 1-2 pidempää peruskestävyysharjoitusta ensimmäisen 6 viikon ajalle. Vaihda tämän jälkeen toinen pitkä PK harjoitus CARDIO valmennuksesta löytyvään flush treeniin. Voit jättää BODY CONTROL rungosta kävelylenkit pois ja korvata niitä cardiovalmennuksen treeneillä.

BODY CONTROL x MOBILITY

  • Kehonhuoltovalmennus kulkee erinomaisesti BODY CONTROL valmennuksen rinnalla koko 8 viikon ajan. Lisää MOBILITY valmennuksesta huoltavia harjoitteita omaan arkeesi 2-4 kertaa viikossa. Kokeile ajoittaa 1-2 harjoitusta aamuun ennen päivän aloitusta ja 1-2 harjoitusta iltaan salitreenin jälkeen tai lepopäivälle tukemaan hermoston palautumista ja unen laatua.

BODY CONTROL x PILATES tai BODYWEIGHT

  • Todellinen kehonpainotreenaajan unelmapaketti. Suosittelemme, että yhdistät viikkoosi oman aikataulusi mukaan 2-3 ohjattua harjoitusta monipuolisesti BODY CONTROL ja PILATES treenejä sekoitellen. Pidä huoli, että viikossa tulisi yksi lantion alueeseen, yksi hartiarenkaan alueeseen ja yksi coren aluetta haastava ja kehittävä harjoitus.

BODY CONTROL x GYM

  • Voit yhdistää kehonhallintaa kehittävän BODY CONTROL valmennuksen GYM valmennukseen seuraavasti: Tee GYM ohjelman mukaiset kaksi salitreeniä/viikko ja lisää sitten oman aikataulun mukaan BODY CONTROL valmennuksen treenejä 2-3/viikko.
  • BODY CONTROL tuo GYM valmennuksen rinnalle keholle pehmeää, matalatehoisempaa treeniä, joka näkyy myös parantuneena kehonhallintana salilla treenatessa.

Kysy rohkeasti apua valmentajaltasi
Laura auttaa mielellään sinun treeniviikkorungon rakentamisessa ja valmennusten yhdistämisessä. Lähetä Lauralle sähköpostia laura@equestrain.fi jos tuntuu, että kaipaat tarkempaa ohjeistusta juuri sinun arkeen sopivan rungon rakentamiseksi.