ALOITA TÄSTÄ

Toivomme, että aloitat valmennuksen pysähtymällä yhdessä muutamien kysymysten äärelle saadaksesi valmennuksesta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Tässä osiossa keskitymme hieman siihen kuka sinä olet, mitä haluaisit saavuttaa, millaisia tapoja sinun tavoitteiden toteutuminen tarvitsee ja miksi päätit lähteä mukaan juuri tähän valmennukseen.

Suosittelemme, että otat rauhassa aikaa ja tutustut kaikessa rauhassa materiaaleihin sekä katsot huolellisesti läpi eri liikkeiden tekniikkavideot ennen ensimmäistä treeniä.

SINUN “MIKSI”

Meidän tavoitteenamme on rakentaa ratsastajan elämäntapaan sopivia tapoja, jotka ovat enemmän kuin vain treeniohjelman mukaan suoritetut treenit. Haluamme auttaa sinua rakentamaan sinun elämään sopivia, kestäviä tapoja, jotka tukevat sinun tavoitteitasi.

Ensimmäinen tehtävä sinulle olisikin istua alas, napata kynä, paperia ja ehkä kuppi teetä tai kahvia.

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset ja kirjoita vastaukset itsellesi ylös:

  • Kerro itsestäsi ilman “titteleitä” – kuka olet, jos riisut ympäriltäsi pois ammatin, harrastukset, opinnot ym muut ulkoiset tekijät?
  • Miksi päätit lähteä mukaan valmennukseen?
  • Mihin asiaan sinun elämässäsi haluaisit saada muutosta aikaan tämän valmennuksen avulla?
  • Miksi toivot muutosta nykyiseen tilanteeseen?
  • Miltä sinusta tuntuu kun olet saavuttanut haluamasi muutoksen?
  • Vahvuutesi ratsastajana?

SINUN ARKESI

Valmennus on rakennettu niin, että se sopii hevosihmisen arkeen. Haluamme auttaa sinua rakentamaan uusia, arkeen sopivia ja sinun tavoitteitasi tukevia tapoja.

  • Minä päivänä, monelta ja missä aiot tehdä treenit? Kirjoita ne nyt ylös kalenteriisi seuraavan kuuden viikon ajalle.
  • Mitkä syyt ovat aiemmin estäneet sinua luomasta toimivaa oheistreenirutiinia? Kirjoita jokaiseen syyhyn itsellesi vastaus miten haluaisit toimia kun törmäät tällaiseen esteeseen tämän valmennuksen aikana.
  • Miten puhut itsellesi ja toimit silloin, kun sinusta tuntuu että ei olisi motivaatiota lähteä tekemään treeniä?

SINUN VALMENTAJASI

“Uskon, että oma ymmärrykseni ratsastuksesta lajina, jatkuva halu kehittyä ratsastajana sekä vahva, ammatillinen osaaminen urheilun ja fysioterapian maailmasta luovat ainutlaatuisen kosketuspinnan lähteä auttamaan ratsastajia heidän tavoitteissaan.

Haluan olla mukana muuttamassa käsitystä siitä, että ratsastajien oheisharjoittelu voi olla paljon muutakin kuin vain juoksemista ja perinteistä salitreeniä. 

Tiedän, että meillä hevosharrastajilla aika on hyvin rajallinen resurssi – miksi emme siis suunnittelisi myös oheisharjoittelua niin, että se oikeasti sopisi meidän elämäntapaan?

Kaikkien EQUESTRAIN valmennusten ytimessä on ajatus siitä, että tekemällä vähän kerrallaan, juuri oikeita asioita, voidaan saavuttaa jotakin suurta.

Toivotan juuri sinut tervetulleeksi mukaan tälle yhteiselle matkalle, joka vie sinun ratsastuksesi täysin uudelle tasolle!”

– Valmentajasi ja EQUESTRAIN perustaja, Laura Hämäläinen

VALMENNUKSEN FB-RYHMÄ

Liity valmennuksen suljettuun FB-ryhmään TÄSTÄ klikkaamalla.

Ryhmässä voit kysyä valmentajaltasi Lauralta mitä tahansa treeniin/valmennukseen liittyen ja näin saat valmennuksesta vielä enemmän irti.